Voorgerechten
Vitello Tonato van gestoofde kalfssucade met huisgemaakte grove tonijnmayonaise |
€ 9.00 |
|
Steak Tartaar van runder zijlende met een crouton van zuurdesem brood, zacht gekookt ei en mosterdmayonaise |
€ 10.50 |
|
Gefrituurde geitenkaasjes op dun gesneden rode bietjes, waterkers, balsamico vinaigrette en pijnboompitten |
€ 8.50 | |
Half of heel dozijn Fines de Claires oesters met rode wijn azijn en sjalotjes of op Japanse wijze bereid |
€ 14.50 / 27,50 | |
Tonijn carpaccio met een salade van komkommer, lenteui, wagame en hoisindressing |
€ 9.50 | |
Gamba's met rode peper, knoflook en peterselie |
€ 10.50 |
|
Hollandse garnalencocktail met queencrab, avocado, bieslook, kwartelei en Hollandse kropsla |
€ 9.00 |
|
Carpaccio van rund, truffelmayonaise, rucola en Parmezaan |
€ 9.00 |
|
Combinatie plateau van verschillende voorgerechten (2 pers.) |
€ 17.50 |
|
Soepen / Soup | ||
Pappa al pommodoro; Toscaanse grove geroosterde tomatensoep met brood (Vegetarisch) |
€ 7.50 |
|
Thaise pompoensoep met een vleugje kokosmelk en fijngesneden lenteui |
€ 7.50 | |
Romige paddenstoelensoep van shii-take champignons met thijm en knoflook | € 7.50 |